Gamification og spil

Innovative værktøjer

Involverende processer

 
Tlf. (+45) 6068 6588

info@learnbyinteraction.dk

Træn feedback

Feedback for ledere og medarbejdere

God feedback hjælper til det gode samarbejde og udvikler organisationen. Learn by Interaction tilbyder at give et skub til jeres feedback-kompetencer. Det foregår som en workshop, hvor I spiller "Feedback'r".  Feedback'r er et brætspil som er udviklet af Learn by Interaction i samarbejde med virksomheden Learning Design.

Målet er at sætte fokus på jeres feedback-kultur og give jer et fælles sprog omkring feedback, samt konkret træner feedback undervejs i spillet.

Workshoppen faciliteres af en konsulent fra Learn by Interaction og indeholder en introduktion til feedback og til spillet. Det betyder, at I ikke behøver at forberede jer - der er styr på det hele.

Workshoppen kan gennemføres udelukkende som ledertræning eller som medarbejdertræning. Der kan være op til 9 deltagere omkring ét spil. Hvis I er flere, kan der spilles flere brætspil samtidig.

Fakta

En workshop tager normalt 3½ time incl. pause.
Der er inkluderet en kort introduktion til feedback generelt og til spillet. Derefter faciliteres spilforløbet, som varer ca. 2-2½ time, og vi runder af med læringspointer og en kort refleksion om anvendelsen i dagligdagen. 

 

Erfaren spilkonsulent

Workshoppen faciliteres af Sanni Grych, som har mere end 20 års erfaring med organisationsudvikling og HR.

 

 

Det er både lærerigt og sjovere at træne feedback med et brætspil. Nu har hele ledergruppen fået en metodik til at give feedback, og fået fokus på at den gode feedback i hverdagen.” Torben Christiansen, adm.direktør i Roskilde Forsyning A/S